Plasma Pen

Huidverjonging en huidverstrakking staan centraal bij de Accor Cosmetic Corrector nf + Plasma Pen behandeling. Het is een revolutionaire techniek voor een permanente huid of ooglidcorrectie, zonder dat er plastisch chirurgie aan te pas komt. De nieuwe techniek heeft verschillende toepassingen. Oogleden liften en kraaienpootjes verwijderen zijn de meest bekende. Ook kan de Plasmapen ongewenste rimpels in het gezicht, hals of lichaam zo goed als 100% laten verdwijnen.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Hoe werkt het?

De zeer snelle behandeling van 7 minuten per ooglid wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen, modern apparaat dat plasma boogjes creëert (een soort vonkje). Deze zorgen ervoor dat kleine deeltjes overtollig huid verdampen. Hierdoor zal het lichaam nieuwe huid creëren en wordt de aanmaak van nieuwe collageen en elastinevezels extreem gestimuleerd. Dit resulteert in opbouw van nieuwe huid mét extreem veel collageen en elastinevezel. Hierdoor krijgt de nieuwe huid extra stevigheid en volume. Dit uit zich in een langdurig jonger uitziende, strakkere huid.

Hoe ziet een behandeling eruit?

De punt van de Accor Cosmetic Corrector nf + Plasma Pen raakt de huid niet aan. De therapeut laat de punt van de pen ongeveer 1 tot 2 mm boven de huid hangen. De therapeut activeert vervolgens de pen en ontstaat er het eerder genoemde plasmaboogje. U ziet er vervolgens een donker stipje. Dit zal de therapeut om de mm herhalen. De huid om de stipjes zal rood worden en na twee dagen zal het behandelde gebied (licht) opgezwollen zijn. Dit is een goed teken, de herstelprocessen in de huid zijn nu actief. Dit houd 2-5 dagen aan. Na de zwelling zullen de stipjes veranderen in korstjes en zal er nieuwe, lichtroze huid onder de korstjes komen. Na ongeveer 10 dagen zullen alle korstjes afgevallen zijn en zal de nieuwe huid zichtbaar zijn. De nieuwe huid moet goed beschermd worden tegen externe factoren als Uv-straling. Hierover wordt u rijk geïnformeerd.

De ACCOR Cosmetic Corrector NF+ Plasma Pen kan ingezet worden wanneer u:

· Huidversteviging wilt van het bovenste en/of onderste ooglid
· Minder Rimpels wilt in het periorbitaal gebied (rondom de oogkas)
· Permanente make-up wilt verwijderen of aanpassen
· Acne littekenverbetering wenst (hiervoor mag geen actieve acne aanwezig zijn en bent u minimaal 3 jaar acne vrij)
· Minder rimpeltjes rondom de lip wilt
· Minder verzonken littekens wilt
· Pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes en Fibromen/Steelwratjes wilt laten verwijderen

Zeer korte herstelperiode
Direct resultaat
Geen chirurgie
Zonder littekens
Geen bijwerkingen

Wat men van ons vindt

Ik kon dezelfde dag nog terecht voor een afspraak. Het personeel was top: had een leuk gesprek en het was een relaxte sfeer. In het begin had ik gezegd dat ik een slag in mijn haar mooi vind en na de knipbeurt ging de kapster mijn haar krullen, zodat ik een slag kreeg. Dat was een leuke extra service!

– Anoniem

Het personeel is erg gastvriendelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld tijdens de knipbeurt en er werd rekening gehouden met wat ik wilde. Erg tevreden!

– Bouchra

Interesse in Plasma Pen?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT