Peelings

Acne en Acne littekens zijn de meest behandelde huidproblemen. Een peeling stimuleert de celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor verjongt de huid en wordt deze gladder en elastischer. Er is een peeling voor iedere huid, huidconditie en huidprobleem.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Acne behandeling door middel van Peelings.

Acne en acne littekens zijn de meeste behandelde huidproblemen. Maar ook huidaandoeningen als (Hyper) pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, een donkere huid, verouderde huid, gevoelige huid en een vermoeide of doffe huid kunnen met een peeling behandeld en verbeterd worden.

Wij van StudioPoint bieden verschillende soorten oppervlakkige en middeldiepe peelings aan. Denk aan een Carbon Laser Peel of een Neoderma Bio Peel. Allen geschikt voor elk huidtype, maar ieder met zijn eigen specialisme voor de verschillende huidaandoeningen.

Voordat we met een behandeling beginnen zal onze gediplomeerde huidtherapeute uitgebreid de tijd nemen om te analyseren welke peeling voor u het meest geschikt is.

Jongere, gladdere en elastischere huid
Voor ieder huidtype.
Voor ieder huidproblemen
Grondige analyse

Wat men van ons vindt

Super zaak met geweldig personeel. Büsra & Havin mijn toppers!!!

– Tulin

Vorige week een biopeeling gehad en haartjes geknipt. Super mooie schone salon met leuk personeel! Ben er zo blij mee! Geen vlekjes meer op mijn gezicht en het glanst weer 🙂 Ik kom zeker weer langs, tot ziens!

– Zekiye

Behandeling boeken?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT