Over Ons.

Studio Point is een moderne studio in Amsterdam, waar huidverbetering, pijnloos laserontharen en haarstyling centraal staan. Er wordt gebruik gemaakt van de beste apparatuur en topmerken om kwaliteit en resultaat te garanderen.

Kwaliteit!

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten en haarstylisten. Wij bezoeken beurzen, volgen regelmatig  verschillende cursussen waar belangrijke certificaten worden behaald en laten ons regelmatig bijscholen. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij hoge standaarden aanbieden.

Hygi├źne!

Alle machines, apparaten en instrumenten worden volgens vooropgestelde richtlijnen gereinigd met speciaal geselecteerde professionele schoonmaakmiddelen.

Vergoedingen

Studio Point is aangesloten bij ANBOS en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Hierdoor kunnen veel huidtherapie behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Shop

Naast al onze behandelingen bieden wij ook verschillende huidverzorgende producten aan. Deze kunt u vinden in de shop. Hier bieden wij verschillende producten aan van het merk Image Skincare. Zo kunt u zien dat wij verschillende lijnen aanbieden met elk hun identieke eigenschappen.

StudioPOINT, your beautyPOINT