Lightsheer desire

Wilt u van ongewenste haartjes en stoppeltjes af? Vindt u het een heerlijk idee als u nooit meer hoeft te scheren, harsen, epileren en dat u af bent van jeuk, rode bobbeltjes en snijwondjes? Maak dan kennis met de innovatieve LightSheer diodelaser. Bij de LightSheer diodelaser staat permanent ontharen centraal en is het de nieuwe gouden standaard. Door de unieke HIT en de ChillTip technologie is de LightSheer behandeling tot 75% sneller en effectiever dan andere ontharingsbehandelingen.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Hoe werkt het?

Bij laser ontharen worden de haarzakjes dermate opgewarmd zodat ze vernietigd worden. Hierdoor kunnen de haarzakjes geen haartjes meer produceren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoewel het resultaat direct zichtbaar is na een behandeling adviseren wij om 6-8 behandelingen te nemen met periodes van 6-8 weken ertussen. Uit de haarzakjes die vernietigt zijn zullen geen haartjes meer aangroeien. Wel kan het zijn dat door hormonale veranderingen in het lichaam nieuwe haarzakjes ontstaan waar weer haartjes uit kunnen groeien. Hierdoor lijkt het alsof de behandeling geen resultaat heeft opgeleverd, maar dat heeft het wel degelijk. Daarom adviseren wij ook om na de 8 behandelingen om het jaar de behandeling te herhalen.

Welke zones komen in aanmerking voor ontharen?

In principe kan elke gebied waar haartjes op groeien behandeld worden. Bij vrouwen zijn de kin, de bovenlip, schaamstreek, oksels, armen, onder- en bovenbenen het populairst. Maar ook mannen kiezen steeds vaker voor ontharen. Baard, rug, schouders en borst zijn bij mannen het populairst.

Voorbereiding

6 weken lang mogen de haarzakjes niet behandeld worden. Dit betekent niet epileren, harsen of waxen. Scheren, knippen of trimmen mag wel.

Voor iedereen geschikt?

Helaas is een behandeling met de LightSheer diodelaser niet voor iedereen geschikt. Wij raden het laseren van witte, grijze, blonde en rode haren af. Deze haartjes absorberen te weinig energie waardoor je haarwortel intact blijft. Dit geldt ook voor dunne haartjes.

Snelle, pijnloze behandeling
Bespaar veel tijd
Blijvend resultaat

Wat men van ons vindt

Ik kon dezelfde dag nog terecht voor een afspraak. Het personeel was top: had een leuk gesprek en het was een relaxte sfeer. In het begin had ik gezegd dat ik een slag in mijn haar mooi vind en na de knipbeurt ging de kapster mijn haar krullen, zodat ik een slag kreeg. Dat was een leuke extra service!

– Anoniem

Het personeel is erg gastvriendelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld tijdens de knipbeurt en er werd rekening gehouden met wat ik wilde. Erg tevreden!

– Bouchra

Interesse in Lightsheer?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT