Huidverbetering

Wij van StudioPoint bieden voor verschillende huidaandoeningen een breed assortiment van gezichtsbehandelingen aan. Allen gericht op het verbeteren en verjongen van de huid.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Een breed assortiment gezichtsbehandelingen.

Huidaandoeningen als acne (littekens), pigmentatie stoornissen, zonbeschadeging en diepe rimpels zij veel voorkomend. StudioPoint biedt dé oplossing!

Door middel van o.a. Peelings, Enterpen (dermapen) of Cryotherapie kunnen bovenstaande huidaandoeningen met gegarandeerd resultaat behandeld worden.

Bel of kom langs voor een intake! Tijdens de intake wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid. Ons gediplomeerd huidtherapeute neemt alle tijd voor u en zorgt voor een deskundig advies.

  Zeer groot aanbod gezichtsbehandelingen
  Altijd 1 behandeling die bij je past
  Gediplomeerde huidtherapeute
  Gegarandeerd resultaat

Wist u dat er verschillende behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekering?
Neem contact op met uw zorgverzekering om te kijken of uw behandeling ook vergoed wordt.

De behandelingen.

Cosmelan

De Cosmelan behandeling die StudioPoint aanbiedt, zorgt ervoor dat de melaninevorming plaatselijk en uitwendig wordt verminderd.

Lees meer

Peelings

Wij van StudioPoint bieden verschillende soorten oppervlakkige en middeldiepe peelings aan die geschikt zijn voor alle huidtypes.

Lees meer

Dermapen

De Dermapen bestaat uit hele kleine naaldjes die minuscule kanaaltjes maken in de diepte van de huid waardoor collageen en elastine vrijkomt.

Lees meer

Cryopen

Voor het verwijderen van moedervlekken, ouderdomsvlekken, angiomen en meer, kan de Cryopen een goed alternatief zijn voor chirurgie.

Lees meer

Lycogel

Lycogel presenteert een breed assortiment aan huidverzorgingsmiddelen welke geschikt zijn voor elke moment en elke gelegenheid.

Lees meer

Coolifting

Iedereen wil er graag jonger uitzien! Jij toch ook? Kom dan snel kennismaken met onze nieuwste anti-aging revolutie en merk direct het resultaat.

Lees meer

Carbon LaserPeel

De extreem geconcentreerde en gerichte warmte van de Q-Switch ND: Yag laser dringt door tot in de diepste laag van de huid.

Lees meer

Plasma pen

Dit is een revolutionaire techniek voor een permanente huid of ooglidcorrectie, zonder dat er plastisch chirurgie aan te pas komt.

Lees meer

HIFU 4D

De HIFU ( High intensity Focused Ultrasound) behandeling is de nieuwste en modernste huidbehandeling welke zorgt voor een strakkere huid!

Lees meer

Huid verbeteren?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT