Huidverbetering

Wij van StudioPoint bieden voor verschillende huidaandoeningen een breed assortiment van gezichtsbehandelingen aan. Allen gericht op het verbeteren en verjongen van de huid.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Een breed assortiment gezichtsbehandelingen.

Huidaandoeningen als acne (littekens), pigmentatie stoornissen, zonbeschadiging en diepe rimpels zijn veel voorkomend. StudioPoint biedt dé oplossing!

Door middel van o.a. peelings, Enterpen (dermapen) of cryotherapie kunnen bovenstaande huidaandoeningen met gegarandeerd resultaat behandeld worden.

Bel, mail of kom langs voor een intake! Tijdens de intake wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid. Ons gediplomeerde huidtherapeute neemt alle tijd voor u en zorgt voor een deskundig advies.

Gratis huidanalyse met OBSERV 520

Wij vinden het belangrijk om eerst een professionele huid analyse te doen met de OBSERV 520. Een goede huid analyse is de basis voor het succes van een huidbehandeling! Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. De huidscan is gratis wanneer u ook een behandeling reserveert.

  Zeer groot aanbod gezichtsbehandelingen
  Altijd 1 behandeling die bij je past
  Gediplomeerde huidtherapeute
  Gegarandeerd resultaat

Wist u dat er verschillende behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekering?
Neem contact op met uw zorgverzekering om te kijken of uw behandeling ook vergoed wordt.

Huidverbetering behandelingen.

Cosmelan

De Cosmelan behandeling die StudioPoint aanbiedt, zorgt ervoor dat de melaninevorming plaatselijk en uitwendig wordt verminderd.

Lees meer

Peelings

Wij van StudioPoint bieden verschillende soorten oppervlakkige en middeldiepe peelings aan die geschikt zijn voor alle huidtypes.

Lees meer

Skinpen

Een microneedling behandeling met de SkinPen is zeer geschikt voor een huid met onder andere fijne lijntjes, acne littekens, grove huidstructuur of littekens.

Lees meer

Cryopen

Voor het verwijderen van moedervlekken, ouderdomsvlekken, angiomen en meer, kan de Cryopen een goed alternatief zijn voor chirurgie.

Lees meer

Lycogel

Lycogel presenteert een breed assortiment aan huidverzorgingsmiddelen welke geschikt zijn voor elke moment en elke gelegenheid.

Lees meer

Coolifting

Iedereen wil er graag jonger uitzien! Jij toch ook? Kom dan snel kennismaken met onze nieuwste anti-aging revolutie en merk direct het resultaat.

Lees meer

Carbon LaserPeel

De extreem geconcentreerde en gerichte warmte van de Q-Switch ND: Yag laser dringt door tot in de diepste laag van de huid.

Lees meer

HIFU 4D

De HIFU ( High intensity Focused Ultrasound) behandeling is de nieuwste en modernste huidbehandeling welke zorgt voor een strakkere huid!

Lees meer

Plasma pen

Dit is een revolutionaire techniek voor een permanente huid of ooglidcorrectie, zonder dat er plastisch chirurgie aan te pas komt.

Lees meer

RF Microneedling

Een techniek die met elektromagnetische golven warmtebeschadigingen in de huid maakt voor productie van collageen en elastine.

Lees meer

RF Therapie

Elektromagnetische golven zorgen voor aanmaak van extra collageen, waardoor de huid voor de lange termijn verstrakt en verstevigd wordt.

Lees meer

Facials

Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt & hydrateert de huid intens.

Lees meer

Huid verbeteren?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT