Haarstyling

StudioPoint zorgt voor een persoonlijk moment in een ontspannende ruimte waarin de aandacht even volledig bij jou en jouw schoonheid ligt.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

De schoonheid van jouw haar.

Bij StudioPoint ligt de schoonheid van jouw haar en de gezondheid van je hoofdhuid in handen van onze deskundige hairstylisten.

Na een uitgebreide diagnose weten wij precies waar jouw haar behoefte aan heeft. Dit kan bijvoorbeeld een Keratineboost zijn wanneer uw haar gestrest is of raden wij u een Biolage Deep Treatment aan wanneer uw haar weerbarstig, gekleurd en droog is. Ook kunt u gebruik maken van onze Botox haarbehandeing waardoor uw haar zachter, gezonder en extra gevoedt wordt.

Na een heerlijke hoofdhuidmassage creëren wij met onze jarenlange ervaring de perfecte look die bij jou past!

Deskundig advies
Uitsluitend gebruik van Kwaliteitsproducten
Uitgebreide behandeling
Jarenlange ervaring

Wat men van ons vindt

Ik kon dezelfde dag terecht voor een afspraak. Het personeel was top: had een leuk gesprek en het was een relaxte sfeer. In het begin had ik gezegd dat ik een slag in m’n haar mooi vind en na de knipbeurt ging de kapster mijn haar krullen, zodat ik een slag kreeg. Dat was een leuke extra service!

– Anoniem

Het personeel is erg gastvriendelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld tijdens de knipbeurt en er werd rekening gehouden met wat ik wilde. Erg tevreden!

– Bouchra

Hele vriendelijke dame die mijn haar heeft geknipt. Vraagt goed wat je wilt en ook tussendoor of je tevreden bent. Mooi geknipt en ook nog mooi geföhnd. Lekker kopje thee gekregen voor tijdens het wachten.

– Michèle

Haar laten stylen?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT