Dermapen

Dé behandeling die ervoor zorgt dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. De Dermapen vermindert op een natuurlijke manier pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels en is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro needling.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Op een natuurlijke manier huid verbeteren

Wat houdt Dermapen in?

De Dermapen bestaat uit hele kleine naaldjes die minuscule kanaaltjes maken in de diepte van de huid. Door het aanbrengen van de kanaaltjes wordt de huid precies genoeg ‘verwond’ om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Hierdoor komen groei- en helende factoren als collageen en elastine vrij, waardoor het natuurlijke herstelproces op gang wordt gebracht. De opperhuid wordt met rust gelaten waardoor de behandeling minder pijn doet en sneller herstelt.

De behandeling resulteert in vermindering van pigmentvlekken, littekens en fijne lijntjes/rimpels en stelt het de huid in staat om vocht en voedingstoffen beter op te nemen waardoor de huid egaler, steviger en gladder wordt.

De Behandeling:

Wanneer de Dermapen over de huid wordt bewogen ervaart u kleine prikjes in de huid. Deze zijn over het algemeen niet pijnlijk. Wanneer er een gevoelige plek wordt behandeld, kan er voor een verdovende crème worden gekozen.

Tijdens de behandeling kan de huid roze/rood uitslaan. Dit hangt af van het deel dat behandeld wordt en de diepte van de naalden. Dit zal uiteindelijk verdwijnen, soms na een paar uur en soms na een paar dagen. Schilferen of vervellen na de behandeling kan ook voorkomen.
Na de behandeling adviseren wij een zonnebrand crème met factor 30 of een serum aan te brengen op de behandelde huid.

Huidherstel op een natuurlijke manier
Nieuwste ontwikkeling Micro-needling
Voor alle huidtypen
Vermindert littekens
Verhoogt opname vocht en voedingstoffen
Stevigere en gladdere, stralende huid.
Verbetert pigmentproblemen

Wat men van ons vindt

Onwijs professioneel!!! Iedere medewerkster heeft haar kwaliteiten. Ik ben altijd super tevreden en ben er klant aan huis! Je geld dubbel en dwars waard!!

– Anoniem

Dermapen iets voor u?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT