Skinpen

Dé behandeling die ervoor zorgt dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. De Skinpen vermindert op een natuurlijke manier pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes en rimpels en is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro needling.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Op een natuurlijke manier huid verbeteren

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Hoe werkt medisch micro-needling?

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Huidherstel op een natuurlijke manier
Nieuwste ontwikkeling Micro-needling
Voor alle huidtypen
Vermindert littekens
Verhoogt opname vocht en voedingstoffen
Stevigere en gladdere, stralende huid.
Verbetert pigmentproblemen

Wat men van ons vindt

Onwijs professioneel!!! Iedere medewerkster heeft haar kwaliteiten. Ik ben altijd super tevreden en ben er klant aan huis! Je geld dubbel en dwars waard!!

– Anoniem

Skinpen iets voor u?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT