Coolifting

Iedereen wil er graag jonger uitzien! Jij toch ook? Kom dan snel kennismaken met onze nieuwste anti-aging revolutie. Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging. Het stelt de behoefte aan een facelifting jaren uit. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden. Het toestel combineert CO2 met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen. Deze zorgt voor een diepe hydratatie en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Wat doet de behandeling met de huid?

De beautygun schiet onder hoge druk een krachtige koude CO2-straal op het gezicht gecombineerd met de eerdere genoemde actieve werkstoffen. Hierdoor dringen deze tot diep door in de huid. Tegelijkertijd zorgt de koude straal voor vaatvernauwing. Het lichaam reageert hier direct op door de microbloedomloop te activeren waardoor de vaten weer uitzetten. Dit wordt paradoxale vaatbeweging genoemd. Deze werking zorgt voor afvoer van afvalstoffen en zorgt ervoor dat je actieve stoffen die de huid “inschieten” beter worden opgenomen en de effecten direct zichtbaar zijn. Ook stimuleert paradoxale vaatbeweging de aanmaak van collageen en elastine en zorgt voor meer zuurstof in de huid.

Verschillende behandelingen met direct resultaat

– Je kan voor een enkele sessie gaan, voor als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat en er fit, fris en stralend uit wil zien. Je hebt direct resultaat. Je ervaart een liftend effect, diepe rimpels vervagen en je hebt een gladdere huid.

– Voor langdurig resultaat waarbij de huidstructuur echt verandert en regenereert en de productie van collageen en elastine langdurig wordt gestimuleerd, wordt er een shock behandeling geadviseerd. Hierbij kom je 1x in de week langs voor 8 weken lang.

– Om de behaalde resultaten te behouden raden wij aan om minimaal 1 tot 2 keer per maand een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Direct resultaat
Zeer korte behandeling
Stelt facelifting jaren uit
Innovatief
Pijnloos

Wat men van ons vindt

Ik kon dezelfde dag nog terecht voor een afspraak. Het personeel was top: had een leuk gesprek en het was een relaxte sfeer. In het begin had ik gezegd dat ik een slag in mijn haar mooi vind en na de knipbeurt ging de kapster mijn haar krullen, zodat ik een slag kreeg. Dat was een leuke extra service!

– Anoniem

Het personeel is erg gastvriendelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld tijdens de knipbeurt en er werd rekening gehouden met wat ik wilde. Erg tevreden!

– Bouchra

Interesse in coolifting?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT