Carbon LaserPeel

Huidverjonging en diepe huidreiniging staan centraal bij Carbon laserpeeling. Mensen met acne, een vette huid, grove poriën en littekens zullen veel baat hebben bij deze pijnloze behandeling. Deze behandeling bestaat uit twee delen. Door middel van een medische koolstof (Carbon), een mengsel van vitaminen en mineralen, wordt de oppervlaktehuid gevoed en gereinigd en door middel van een nieuwe lasertechnologie worden er belangrijke processen in de diepere laag van huid geactiveerd. De extreem geconcentreerde en gerichte warmte van de Q-Switch ND: Yag laser dringt door tot in de diepste laag van de huid. Hier bevinden zich talgklieren en is het de plek waar collageen wordt aangemaakt. Door de warmte wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en worden talgklieren verzwakt. Dit uit zich in minder rimpels, minder fijne lijnen en een minder vette huid. Met andere woorden: Een zichtbaar jonger uitziende, vitalere huid.

Bel voor een afspraak 020-3584455
Boek hier online uw afspraak

Hoe werkt het?

Nadat het gezicht is gereinigd, wordt het Carbon mengsel aangebracht. Door het opdrogen van het Carbonmengsel trekken vitaminen en mineralen enerzijds in de huid en hechten dode huidcellen en onzuiverheden zich anderzijds aan de Carbonpeeling. De Q-Switch ND: Yag laser zal het opgedroogde Carbon met alle onzuiverheden vervolgens van het gezicht “af schieten” en zal de laser doordringen in de diepste huidlaag. Na het “wegschieten” van het carbon worden laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijdert en nog een keer gereinigd. Als laatst wordt er een voedend & verzorgend serum met SPF aangebracht.

Voor iedereen geschikt!

Van jong tot de rijpere, van lichte huid tot donkere huid. Ieder huidtype is geschikt voor de behandeling.

Al na een behandeling resultaat!

Al na een behandeling van 30-40 minuten zie je verschil, maar voor optimaal resultaat raden wij minimaal 6 behandelingen aan. Bij de intake zal worden bepaald hoeveel behandelingen je nodig zult hebben

Pijnloos
Voor elk huidtype geschikt
Zie er direct zichtbaar jonger uit

Wat men van ons vindt

Ik kon dezelfde dag terecht voor een afspraak. Het personeel was top: had een leuk gesprek en het was een relaxte sfeer. In het begin had ik gezegd dat ik een slag in m’n haar mooi vind en na de knipbeurt ging de kapster mijn haar krullen, zodat ik een slag kreeg. Dat was een leuke extra service!

– Anoniem

Het personeel is erg gastvriendelijk. Ik werd op mijn gemak gesteld tijdens de knipbeurt en er werd rekening gehouden met wat ik wilde. Erg tevreden!

– Bouchra

Interesse in LaserPeel?

bekijk prijslijst
Boek hier online uw afspraak

StudioPOINT, your beautyPOINT