Behandelingen.

Bekijk hieronder al onze behandelingen.

Vrijblijvend contact opnemen

De behandelingen.

Laser ontharen

Ongewenst haar weglaseren? StudioPoint is dé specialist in Amsterdam op het gebied van laser ontharing met blijvend en permanent resultaat.

Lees meer

Haarstyling

Bij StudioPoint ligt de schoonheid van jouw haar en de gezondheid van je hoofdhuid in handen van onze deskundige hairstylisten.

Lees meer

Huidverbetering

Wij van StudioPoint bieden voor verschillende huidaandoeningen een breed assortiment van gezichtsbehandelingen aan.

Lees meer

Cosmelan

De Cosmelan behandeling die StudioPoint aanbiedt, zorgt ervoor dat de melaninevorming plaatselijk en uitwendig wordt verminderd.

Lees meer

Peelings

Wij van StudioPoint bieden verschillende soorten oppervlakkige en middeldiepe peelings aan die geschikt zijn voor alle huidtypes.

Lees meer

Dermapen

De Dermapen bestaat uit hele kleine naaldjes die minuscule kanaaltjes maken in de diepte van de huid waardoor collageen en elastine vrijkomt.

Lees meer

Cryopen

Voor het verwijderen van moedervlekken, ouderdomsvlekken, angiomen en meer, kan de Cryopen een goed alternatief zijn voor chirurgie.

Lees meer

Lycogel

Lycogel presenteert een breed assortiment aan huidverzorgingsmiddelen welke geschikt zijn voor elke moment en elke gelegenheid.

Lees meer

Coolifting

Iedereen wil er graag jonger uitzien! Jij toch ook? Kom dan snel kennismaken met onze nieuwste anti-aging revolutie en merk direct het resultaat.

Lees meer

Lightsheer desire

Bij de LightSheer diodelaser staat permanent ontharen centraal en is het de nieuwe gouden standaard. De behandeling is snel en pijnloos!

Lees meer

Carbon LaserPeel

De extreem geconcentreerde en gerichte warmte van de Q-Switch ND: Yag laser dringt door tot in de diepe laag van de huid.

Lees meer

Plasma pen

Dit is een revolutionaire techniek voor een permanente huid of ooglidcorrectie, zonder dat er plastisch chirurgie aan te pas komt en u heeft direct resultaat.

Lees meer